Franchise

Welkom bij PretzelKing: Proef Royalty, Word Onderdeel van Ons Koninkrijk

Breid uw rijk uit met de beste pretzelbakkerij-franchise in België

Over ons

PretzelKing is een kleine, maar bloeiende pretzelbakkerij, gelegen in het hart van België. Met een passie voor kwaliteit en smaak hebben we onze aanwezigheid in het land met succes uitgebreid door middel van onze toegewijde franchise-partners. Met uitstekende producten en een bewezen succesverhaal is toetreden tot de PretzelKing-familie een overheerlijke kans voor groei en succes.

1. Wat voor soort ondersteuning biedt PretzelKing aan franchisenemers?

PretzelKing biedt uitgebreide training, begeleiding bij het opzetten van uw bakkerij en voortdurende ondersteuning om het succes van uw franchise te waarborgen.
Hoewel eerdere ervaring in de voedingsindustrie nuttig kan zijn, zoeken we voornamelijk naar toegewijde en gepassioneerde personen die onze liefde voor kwaliteitsbakproducten delen.
De investering kan variëren afhankelijk van locatie en grootte van de bakkerij. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

Word Franchisenemer

Zin om deel uit te maken van een groeiende Pretzel King Familie? Voor meer informatie, neem dan snel contact met ons op via onderstaand formulier.

Stuur ons een bericht

- We antwoorden ten laatste tegen de volgende werkdag -