Over Ons

Geschiedenis

Achter elke koning staat een sterke koningin, zoveel is zeker. Ook Pretzel King is niet één man alleen. Pretzel King is een ambitieus ondernemersduo met een neus voor business en vers gebakken heerlijkheden.

Emanuel en Mihaela openden de shop in Roeselare in 2018, een jaar na hun huwelijk. Gekenmerkt door hun doortastende drive, met gevoel voor eigenheid en het hart op de juiste plaats groeide de zaak al gauw uit tot een ongekend succes. Ze ondernemen met dezelfde waarden waarmee ze zijn opgegroeid: hard werken, eerlijkheid en integriteit. En dat steeds met fierheid en respect voor hun Roemeense roots en de geschiedenis van de pretzel in hun geboorteland.

Proef nu de historie bij Pretzel King, ontdek hoe traditie en ambitie samenkomen op een artisanale manier en voel je de koning te rijk.

Emanuel Cojocariu & Mihaela Cojocariu

ONZE MISSIE

Voor tal van mensen is de pretzel nog steeds een nobele onbekende, een mythisch tussendoortje en misschien wel het best bewaarde geheim uit de wereld van de snacks.

“HOOG TIJD DAT DAAR VERANDERING IN KOMT.”

Onze missie is eenvoudig: wij willen onze prinselijke pretzel op de koninklijke kaart zetten en onze passie voor deze delicieuze delicatesse met het grote publiek delen. En dat niet enkel in België.

Wij durven dromen, want bij Pretzel King mikken wij ook op de internationale markt.  Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van ons royaal aanbod en de vele verrukkelijke varianten van de pretzel moet kunnen ontdekken.

Onze medewerkers zetten zich dag na dag in om onze klanten met open armen te ontvangen en met een glimlach te verwelkomen.

Fundamenteel in het beleid is dat ons personeel met respect behandeld wordt. Er wordt gewerkt in een sfeer van gelijkheid en wederzijds vertrouwen, telkens met zorg voor veiligheid, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wij streven naar maatschappelijke betrokkenheid en door het gebruik van milieuvriendelijke producten dragen wij bij aan het ecologisch evenwicht.