Partnership

Winstgevende partnerships met lokale ondernemers

Werk samen met het enige bedrijf in België dat dagelijks een verscheidenheid aan pretzels, pizza's, bagels en gebakjes maakt en bied je klanten een authentieke smaak van ambachtelijk streetfood.

Samenwerken met Pretzel King?

Door samen te werken met Pretzel King kun je je menu transformeren en klanten verleiden met een verleidelijke keuken. Wij beloven ongeëvenaarde kwaliteit en authentieke smaak als enige Belgische onderneming die elke dag vers gebak, pizza's, bagels en een verscheidenheid aan pretzels maakt.

Onze vakkundig en met passie gemaakte artisanale keuken biedt authenticiteit aan uw aanbod. In een tijd waarin het eten van echt, vers voedsel belangrijk is, zal een samenwerking met Pretzel King garant staan voor klanttevredenheid en terugkerende klanten.

1. Wat zijn de vereisten voor lokale bedrijven om samen te werken met Pretzel King?

De voorwaarden voor lokale bedrijven om samen te werken met Pretzel King omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het hebben van een strategische geografische locatie, in staat zijn om te voldoen aan specifieke financiële vereisten, zich houden aan Pretzel King's kwaliteitsnormen en het aantonen van een sterk bedrijfsmodel dat toewijding toont aan een voortdurende zakelijke relatie.
Wanneer lokale bedrijven samenwerken met Pretzel King, plukken ze daar een aantal voordelen van. Deze omvatten het potentieel voor een betere financiële omzet, een grotere merkwaarde door de associatie met een bekend merk, aanzienlijk bezoekers door de populariteit van de producten en een allesomvattende ondersteuning van het Pretzel King team in de vorm van samenwerking, levering, ...
De procedure voor lokale bedrijven om zich aan te melden voor een samenwerking met Pretzel King begint meestal met een bericht die wordt gestuurd via onderstaand formulier. Aarzel dus niet om ons te contacteren.
Ja, Pretzel King samenwerkingen kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van bedrijven in de buurt. Samenwerkingen worden opgezet die het meest effectief zijn voor elk specifiek bedrijf door de sterke punten, moeilijkheden en ambities van elke partner te leren kennen.
Ja, om hun verkoop te verhogen en de ervaring van de consument te verbeteren, werkt Pretzel King samen met lokale bedrijven en biedt hen exclusieve kortingen en promoties. Deze aanbiedingen, die vaak deel uitmaken van de samenwerkingsovereenkomst, kunnen van tijd tot tijd veranderen.

Partnership

Met Pretzel King ervaar je de smaak van de echte Belgische ambachtelijke keuken! Door met ons samen te werken kun je je bedrijf laten groeien door je klanten te voorzien van een selectie versgebakken gebak, pizza's, pretzels en bagels.

Neem meteen contact op met Pretzel King! Contacteer ons via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk opnieuw contact met je op.

Stuur ons een bericht

- We antwoorden ten laatste tegen de volgende werkdag -